Imuno protect, akcija mjeseca, vitamin c, ginseng, D3, herba.hr
IMUNO PROTECT PAKET
Vitamin C MF® + Ginseng Forte + Vita D3 Plus
Najbolje iz prirode za Vaš imunitet.
178,90 kn 143,12 kn Dodaj u košaricu
Akcija!

IMUNO PROTECT PAKET
Vitamin C MF® + Ginseng Forte + Vita D3 Plus
Najbolje iz prirode za Vaš imunitet.

Uštedite 20 % kupnjom ovog akcijskog paketa.

143,12 kn

-20%

Ojačajte imunitet i cjelokupno zdravlje koristeći Imuno Protect paket. Osigurajte organizmu potrebne vitamine kako bi bio otporan za nadolazeće zimske dane. Svakodnevnim korištenjem Imuno Protect paketa zaštitite ne samo sebe nego i najmilije, za zdravlje cijele obitelji.

Prirodni sastojci unutar Imuno Protect paketa: Vitamin C MF®Ginseng Forte i Vita D3 Plus pomažu Vama i vašem imunitetu da ga održite učinkovitim, a Vaš organizam zdravim. Uz jedan paket osigurajte ono najbolje za Vas.

Iskoristite akciju i osigurajte jak i zdrav imunitet.

16 na zalihi

Sigurna transakcija

Prilikom kupovine Vaši podaci se šifriraju i zaštićeni su od zlouporabe. Mogućnost plaćanja internet bankarstvom, karticama ili pouzećem.

Vitamin C MF® sadrži vitamin c kao kalcijev askorbat koji je blag za želudac i nježan za probavni sustav. Sporim opuštanjem omogućuje kontinuirani izvor vitamina C tijekom cijelog dana. Dodatno je obogaćen Mediteranskim faktorom MF® i prirodnim bioflavonoidima iz limuna i kivija koji potiču bolji učinak vitamina C i doprinose prirodnoj ravnoteži organizma.

Ginseng Forte sadrži korijen ginsenga i vitamine B kompleksa koji zajedničkim djelovanjem pomažu boljoj koncentraciji i pamćenju te podizanju energije na novu razinu.

Vita D3 Plus sadrži vitamin D3 prirodnog podrijetla u ekstra djevičanskom maslinovom ulju, dodatno obogaćen vitaminom E koji je odličan antioksidant. Vita D3 Plus održava normalnu funkciju imuniteta i odličan je saveznik u borbi protiv nepoželjnih patogena. Poznat još i kao „vitamin Sunca“ i često ga nedostaje velikom broju populacije.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “IMUNO PROTECT PAKET
Vitamin C MF® + Ginseng Forte + Vita D3 Plus
Najbolje iz prirode za Vaš imunitet.”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.