Košarica
GRATIS DOSTAVA ZA NARUDŽBE IZNAD 250,00 kn
POVRAT UNUTAR 14 DANA

O nama

MF Herba, linija dodataka prehrani, u suradnji sa znanstvenim institucijama i temeljeni na ideji o vraćanju prirodi.

Želeći dobiti što prirodnije proizvode, u proizvodnom procesu koristimo najsuvremenije tehnologije, kao što je liofilizacija koja nam omogućava da na najprirodniji način sačuvamo biološki aktivne komponente iz biljnih izvora te ih uklopimo u pažljivo dizajnirane formule.

Prepoznali smo i važnost suradnje gospodarstva i znanosti te proizvode razvijamo u suradnji s istaknutim stručnjacima znanstvenih institucija.

Misija nam je osigurati čiste, prirodne proizvode potpomognute znanstvenim iskustvom i kliničkim istraživanjima. Na taj način, kombinirajući prirodu i znanost nudimo proizvode najviše kvalitete i učinkovitosti.

Naša vizija je iskoristiti sve blagodati ljekovitog bilja našeg podneblja te na taj način omogućiti malome čovjeku da na što prirodniji način pridonese očuvanju svoga zdravlja.

Od svoga utemeljenja tvrtka MF Herba se dokazuje ne samo novim originalnim proizvodima nego i cjelovitom poslovnom politikom utemeljenom upravo na inovaciji.

Pripravci dobiveni liofilizacijom doprinose boljoj iskoristivosti biološko aktivnih tvari iz biljaka što pojačava blagotvorni učinak proizvoda MF Herba. Svi naši proizvodi su na biljnoj bazi i samostalno ih proizvodimo.

Sirovine koje su sastavni dio naših proizvoda moraju zadovoljiti stroge kriterije kontrole kako bi postigli visok stupanj kvalitete finalnog proizvoda. Sve faze proizvodnje strogo su kontrolirane i u skladu su sa svim farmaceutskim propisima za kvalitetu.

Cjelokupan razvoj, od ideje preko proizvodnje te približavanja našim krajnjim kupcima, odvija se pod vodstvom našeg visokoobrazovanog kadra.

Podno Mosora osvježavajuća smo oaza u čijem je sastavu studiozno promišljeno i brižno izgrađeno eko-etno selo i proizvodni objekti.

Tako pružamo upečatljiv vremenski stroj: šetnja od nekoliko koraka vodi vas kroz stoljeća, od sredozemne idile do najsuvremenijih tehnoloških rješenja koja anticipiraju nadolazeće trendove.

Trudimo se ujediniti ekološku osviještenost, očuvanje i obnavljanje ugroženog okoliša, proizvodne metode koje čuvaju izvorne kvalitete zdravih namirnica, povezivanje tradicijskog ručnog rada s visokom tehnologijom, promišljanje atraktivnog dizajna kojim se zatvara cjelina i šalje signal poslovnog duha i stila.

KONTAKTIRAJTE NAS: +385 99 264 5307

Za pomoć pri kupovini ili savjete tehničke prirode nazovite nas na naš info broj.

100 % SIGURNA KUPOVINA

Prilikom kupovine Vaši podaci se šifriraju i zaštićeni su od zlouporabe. Mogućnost plaćanja internet bankarstvom, karticama ili pouzećem.

14-DNEVNA GARANCIJA KUPNJE

Ako niste zadovoljni kupljenim proizvodom, možete ga vratiti u roku 14 dana.

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 250,00 KN

Cijena dostave je poznata unaprijed i iznosi 27,00 kn ako je narudžba manja od 250,00 kn. Za veće narudžbe dostava je besplatna.