Vita D3 Plus_herba.hr
VITA D3 PLUS, uljne kapsule
Za jači imunitet, zdrave i čvrste kosti.
Za oporavak i rast mišića.
Cijena od: 49,50 kn Select options
Akcija!

VITA D3 PLUS, uljne kapsule
Za jači imunitet, zdrave i čvrste kosti.
Za oporavak i rast mišića.

Uštedite 15 % s većim pakiranjem.

Cijena od: 49,50 kn

-15%

Vita D3 Plus sadrži prirodnu i snažnu formu vitamina D3, koji nam pomaže u održavanju snažnog imuniteta. Poboljšava apsorpciju kalcija, te pruža snažne i zdrave kosti i mišiće.

Vitamin D3 igra esencijalnu ulogu u pravilnom funkcioniranju organizma. Iako ga naše tijelo proizvodi tijekom kontakta sa sunčevom svjetlosti, često to nije dovoljno. Iz tog razloga je potrebno uzimati  nadopunu vitamina D3. Jer samo na taj način možete pružiti svom tijelu sve potrebne uvijete za pravilno funkcioniranje.

Uz dodatak vitamina E koji štiti stanice od oksidativnog stresa, Vita D3 Plus cjelokupan paket za jači imunitet, zdrave i čvrste kosti, te snažne mišiće.

Obriši
Još je samo 20 komada na stanju!
Sigurna transakcija

Prilikom kupovine Vaši podaci se šifriraju i zaštićeni su od zlouporabe. Mogućnost plaćanja internet bankarstvom, karticama ili pouzećem.

VITAMIN D3: Važan čimbenik za pravilno funkcioniranje imuniteta, te je odličan saveznik u borbi protiv patogena. Poboljšava apsorpciju kalcija, te održava zdravlje kostiju i mišića.

VITAMIN E: Snažan antioksidans koji štiti stanice od oksidativnog stresa. Pomaže jačanju cjelokupnog imuniteta i vitalnosti.

Opis

JAČI IMUNITET, ČVRSTE I ZDRAVE KOSTI TE SNAŽNI MIŠIĆI

 

vitamin d, bolni mišići, slabe kosti, slab imunitet, herba.hr, vita d3 plus

 

Sve to nam pruža jedna od najpoznatijih i najraširenijih vitamina, vitamin D3. Poznat je još i kao „vitamin sunca”, zbog njegovog stvaranja unutar organizma tijekom izloženosti sunčevoj svjetlosti, tj. sunčevim UV zrakama.

Procjenjuje se da između 50 do 75 posto stanovništva, pati od manjka vitamina D3.  Dolaskom zime i kraćih dana, ta brojka se drastično povećava. Zbog modernog načina življena i čestim boravljenjem u zatvorenim prostorima sprječavamo naše tijelo da duže vremena provodi na suncu i nadoknadi izgubljeni vitamin D3.

Nedovoljne količine Vitamina D3 povezane su sa učestalom pojavom infektivnih bolesti, pogotovo respiratornog sustava, ali i mnogih drugih poput tuberkuloze i drugih bakterijskih upala.

Snižene razine vitamina D3 se povezuju i s povećanim rizikom od obolijevanja od multiple skleroze i drugih autoimunih bolesti.

Vitamin D3 je jako važan pri apsorpciji kalcija u naše kosti  i stanice mišića. Nedostatkom vitamina D3 smanjuje se mogućnost apsorpcije kalcija unutar kostiju i mišića. Samim tim dolazi do pojave slabosti u mišićima, kao i osjetljivih i krhkih kostiju, te u konačnici osteoporoze.

Posljedice nedostatka vitamina D3 nažalost uočavamo kada nam stvari izmaknu kontroli. Slabost u mišićima i osjetljivost kostiju često prepisujemo samo našem umoru. No pažljivijim gledanjem možemo uvidjeti da nam ti problemi kreću pri prvoj pojavi nedostatak potrebnih vitamina i minerala.

Samim odgađanjem posjete doktoru i zanemarivanjem problema kada ih uočimo, činimo dugotrajnu štetu našem tijelu. Iz tih razloga je važno obratit pažnju na pojavu prvih simptoma, te ukoliko smo u nemogućnosti živjeti prirodnije, krenuti uzimati dodatke prehrani koji će nam nadomjestiti sve potrebne vitamine i minerale.

 

KOMBINACIJA VITAMINA ZA SNAŽNIJE ZDRAVLJE

 

vitamin d, bolni mišići, slabe kosti, slab imunitet, herba.hr, vita d3 plus, vitamin e

 

Koristeći vlastitu prirodnu formulu, uspješno smo razvili uljne kapsule koje sadrže dovoljnu količinu vitamina D3 kao i vitamina E da zadovolji dnevne potrebe vašeg tijela.  Jer ne smijemo zaboraviti da iako je vitamin D3 potpuno prirodan, konzumiranjem većih količina možemo postići pojavu neželjenih nuspojava. Iz tog razloga naše kapsule sadrže dovoljno D3 vitamina da vas pogura i kroz najzahtjevnije dane i da ne stvore nepotrebne nuspojave.

Kao što smo i prije spomenuli, vitamin D3 ima jako važnu ulogu unutar našeg tijela. Ne samo da poboljšava apsorpciju kalcija i na taj način održava naše kosti i mišiće zdravima i snažnima, njegov imunološki utjecaj na čitavo tijelo ne smijemo zaboraviti. Svakodnevnim korištenjem Vita D3 Plus kapsula, imat će te potrebnu razinu vitamina D3 za održite vaš imunološki sustav snažnim za bilo koje izazove.  Sama antibakterijska svojstva vitamina D3 pomažu u borbi protiv raznih bolesti. I zbog toga je nužno uvijek imati potrebnu razinu vitamina unutar organizma.

Kapsule Vita D3 Plus osim vitamina D3 još sadrže i dodatak u obliku vitamina E. Vitamin E je snažan antioksidant koji štiti stanice od oksidativnog stresa koji  svakodnevno doživljavaju.  Posebice je dobar pri zaštiti stanica osjetljivih organa poput kože, oči, živaca, mozga, jetre, itd.

Naše tijelo ne može samo proizvesti vitamin E, pa je iz tog razloga potrebno ga svakodnevno unositi u tijelo kroz hranu ili dodatke prehrani. Da ne bi ste uvijek morali razmišljati dali ste pojeli dovoljno hrane koja sadrži vitamin E pa i sam vitamin D3, dovoljno je da uzmete jednu kapsulu Vita D3 Plus.

Uz jednostavno i lagano korištenje zadovoljit će te sve potrebe vašeg tijela za vitaminom D3 kao i vitaminom E. Kapsule Vita D3 Plus su posebno dizajnirane da pruže vašem tijelu sve što mu je potrebno.

vitamin d, bolni mišići, slabe kosti, slab imunitet, herba.hr, vita d3 plus, vitamin e

 

POKLON PRIRODE U MALOM OBLIKU

 

U herba.hr proizvodima pobrinuli smo se da dobijete sve što je vašem organizmu potrebno unutar jedne kapsule. Koristeći prirodne sastojke dobivate vitamine vrhunske kvalitete koji se jako brzo apsorbiraju unutar vašeg tijela pružajući vam sve njihove dobrobiti, bez neželjenih nuspojava.

Svakodnevnim korištenjem Vita D3 Plus kapsula osiguravate vašem tijelu spremnost za sve izazove koji se nalaze pred njim.

 

herba.hr, prirodna biljna ljekarna

 

Saznajte više o Vita D3 Plus

 

SASTOJCI:

Ekstra djevičansko maslinovo ulje, Vitamin D3, Vitamin E

 

UPUTE ZA UPOTREBU:

Uzimati jednu (1) kapsulu dnevno, po potrebi uz obrok.

 

UVJET ČUVANJA: 

Na suhom i tamnom mjestu, na temperaturi do 25 °C.

Dodatne informacije

Sastojci

Ekstra djevičansko maslinovo ulje, Vitamin D3, Vitamin E

Marka

HERBA+

Oblik doziranja

Uljne kapsule

Način upotrebe

Jedna (1) kapsula dnevno, po potrebi uz obrok.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “VITA D3 PLUS, uljne kapsule
Za jači imunitet, zdrave i čvrste kosti.
Za oporavak i rast mišića.”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vaša pitanja i odgovori:

  1. Za što je sve dobar vitamin D3?

Vitamin D3 je izvrstan da poboljša apsorpciju kalcija unutar kostiju i mišića, te ih na taj način čini snažnijima. Isto tako je odličan kao pojačivač imuniteta, jer zahvaljujući svojim svojstvima pomaže imunitetu i tijelu u borbi protiv bakterija.

  1. Da li je vitamin D3 dobar za kožu?

Vitamin D3 ima esencijalnu ulogu u zaštiti kože i njenoj obnovi. On poboljšava rast stanica kože, te im pruža zaštitu pojačavajući imunitet.

  1. Ima li vitamin D3 nuspojave?

Kao i svi drugi preparati ako ih se pretjerano konzumira može dovesti do određenih nuspojava i problema.  Prekomjerno uzimanje vitamin D3 može izazvati povećanje kalcija u krvi i urinu koje se može pretvoriti u probleme s bubrezima. Ali prije većih zdravstvenih problema bi trebali osjetiti mučninu.

  1. Koliko dugo trebam uzimati vitamin D3?

Kod većeg nedostatka vitamina D3 unutar organizma, najbolje ga je koristiti kroz 6 do 8 tjedana. Nakon toga bi bilo dobro napraviti kontrolni pregled i prilagoditi uzimanje po dobivenim rezultatima.

  1. Koji su simptomi nedostatka vitamina D3?

Simptomi koji se prvi pojavljuju su slabost organizma i tijela, te brz umor. Zatim to može prerasti u bolove unutar kostiju i mišića, kao i njihovo grčenje. Postoji mogućnost i naglih promjena raspoloženje kao i blage depresije.