Likoprost MF_herba.hr
LIKOPROST MF®, kapsule
Biljni čuvar zdravlja prostate.
Kod otežanog i učestalog mokrenja.
Cijena od: 98,00 kn Select options
Akcija!

LIKOPROST MF®, kapsule
Biljni čuvar zdravlja prostate.
Kod otežanog i učestalog mokrenja.

Uštedite 15 % s većim pakiranjem.

Cijena od: 98,00 kn

-15%

LiKoProst MF® uklanja simptome donjeg mokraćnog sustava poput noćnog mokrenja, stanjenog mlaza mokraće, otežanog započinjanja mokrenja s naprezanjem te osjećaja nepotpune ispražnjenosti mjehura.

Jedan od najvećih zdravstvenih problema s kojim se susreću muškarci predstavljaju tegobe s prostatom. O prostati je potrebno na vrijeme početi brinuti jer problemi s prostatom mogu se javljati od početka spolne zrelosti muškarca do najstarije životne dobi. Bolje spriječiti nego liječiti.

5 odgovora o LiKoProst MF®

Obriši
Manje od 40 komada je ostalo!
Sigurna transakcija

Prilikom kupovine Vaši podaci se šifriraju i zaštićeni su od zlouporabe. Mogućnost plaćanja internet bankarstvom, karticama ili pouzećem.

  • KORIJEN KOPRIVE: Sadrži fitosterole koji smanjuju otok prostate. Tanini vežu bjelančevine i sprječavaju upalu. Korijen koprive olakšava izmokravanje te smanjuje količinu urina koja zaostaje u mjehuru.
  • LIKOPEN IZ RAJČICE: Rajčica je prijatelj prostate jer je izvanredan izvor likopena, karotenoida odgovornog za njenu crvenu boju. U organizmu, likopen se koncentrira u prostati i testisima, a njegova je redovita konzumacija povezana sa smanjenim rizikom od povećanja.
  • LIOFILIZIRANI PERŠIN: Miristicin i apiol koji su prisutne u peršinu, povećavaju protok mokraće te pomaže pri uklanjanju infekcija mokraćnog kanala.
  • HRVATSKI PROIZVOD: Proizvedeno i pakirano u Hrvatskoj.

Opis

LiKoProst MF® | Kada se koristi?

Kod simptoma učestalog i otežanog mokrenja

Osjećaja nepotpunog pražnjenja mjehura

Oslabljenog ili isprekidanog mlaza mokraće

Učestalog mokrenja tijekom noći

Hitne potrebe za mokrenjem kod samo male količine mokraće unutar mokraćnog mjehura

LiKoProst MF® | Kome je namijenjen?

  • Stariji muškarci s čestim problemima s mokrenjem
  • Muškarci srednjih godina koji još nemaju problema s prostatom, ali žele očuvati urinarni trakt zdravim i bez infekcija
  • Muškarci koji su preboljeli infekciju mokraćnih kanala i trebaju proizvod  za očuvanje zdravlja mokraćnog sustava

LiKoProst MF® | Sadrži korijen koprive

Službeno je odobren za liječenje benigne hiperplazije prostate. Utvrđeno je da znatno poboljšava urinarni protok i smanjuje količinu urina zaostalu u mjehuru. Tanini vežu bjelančevine i time smanjuju mogućnost za upalu tj. razvoj bakterija.

Fitosteroli (Beta-sitosterol) imaju antiandrogeni učinak jer blokiraju vezivanje DHT-a za androgene receptore te inhibiraju enzim 5-alfa reduktazu. Beta-sitosterol se također koristi i kod povišenog kolesterola što je značajno za muškarce koji uz tegobe s prostatom imaju i povišen kolesterol.

Ublažavanje problema prostate dodatno se povećava sinergijskim djelovanjem koprive s likopenom.

LiKoProst MF® | Sadrži likopen

Likopen je biljni pigment (karotenoid) iz skupine karotenoida koji je zaslužan za žarko crvenu boju rajčica.

Klinička ispitivanja pokazala su da likopen nudi preventivnu zaštitu od raka prostate zbog jakog antioksidativnog i protuupalnog djelovanja (povećana razina likopena u krvi umanjuje napredovanje karcinoma prostate za 60 %). Dosadašnje studije su uglavnom proučavale učinke likopena kod pacijenata s rakom prostate, a nova njemačka studija s muškarcima s povećanom prostatom, ali bez znakova karcinoma, pokazuje da likopen pruža koristi i za ovo stanje.

Utječe i na uklanjanje toksina iz organizma, preventivno djeluje kod nastajanja kardiovaskularnih oboljenja na način da snižava razinu LDL kolesterola.

LiKoProst MF® | Sadrži peršin

Sadrži dvije skupine aktivnih tvari koje pridonose zdravlju prostate:

  • Miristicin i apiol povećavaju protok mokraće, te pomažu pri uklanjanju infekcija mokraćnog kanala.
  • Kumarini i njihovi metaboliti pokazuju antitumorsku aktivnost.

Proces liofilizacije omogućuje veću aktivnost i bioraspoloživost prisutnih nutrijenata.

LiKoProst MF® | Obogaćen Mediteranski faktor MF®

LiKoProst MF® kapsule poboljšane su dodatkom pažljivo dizajniranog kompleksa mediteranskih biljaka, nazvanog Mediteranski faktor MF® koji je nastao u suradnji s Medicinskim i Kemijsko-tehnološkim fakultetom. Mediteranski faktor čine autohtone mediteranske biljke koje svojim djelovanjem potiču prirodnu ravnotežu i jačaju organizam – list masline, plod šipka, sjemenka grožđa i pokožica grožđa.

Bitna značajka mediteranskih biljaka je to što njih ne karakterizira samo jedan spoj ili izdvojeni sastojak, već one sadrže kombinacije prirodnih spojeva koji svojim sinergijskim djelovanjem daju upravo željeni efekt na ljudsko zdravlje.

Dodatne informacije

Sastojci

Kopriva, Likopen, Mediteranski faktor MF®, Peršin

Marka

HERBA CROATICA

Oblik doziranja

Kapsula

Način upotrebe

Jedna do dvije (1-2) kapsule dnevno.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “LIKOPROST MF®, kapsule
Biljni čuvar zdravlja prostate.
Kod otežanog i učestalog mokrenja.”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vaša pitanja i odgovori:

Je li mogu uzimati LiKoProst MF® kapsule s obzirom na to da učestalo mokrim i koliko se često smiju koristiti?

Možete. LiKoProst MF® je biljni dodatak prehrani, 100% prirodan proizvod koji sadrži liofilizirani peršin koji dovodi do potpunog izmokravanja te ujedno uklanja infekcije mokraćnog kanala. Liofilizirani peršin ima jaku preventivnu ulogu, a ujedno potiče i otklanjanje niza unutarnjih i vanjskih poremećaja u organizmu. Preporučuje se korištenje jedne do dvije kapsule na dan u periodu od tri tjedna, nakon čega je potrebno napraviti pauzu od 1 tjedan.

Mogu li prehranom potpomoći liječenje povećane prostate?

Prehrana koja povećava rizik od nastanka bolesti prostate uključuje prehranu bogatu zasićenim mastima i masnoćama životinjskog podrijetla, prekomjernu konzumaciju mlijeka, visok unos crvenog mesa te nizak unos ribe, voća i povrća. Smanjenje rizika od nastanka bolesti usmjereno je vegetarijanskoj prehrani. Potrebno je dakle smanjiti unos zasićenih masnoća, smanjiti unos mesa, jaja, sira i mlijeka te povećati unos ribe, pogotovo plave. Preporučuje se redovito konzumiranje mahunarki, posebice soje, čija se konzumacija povezuje sa smanjenjem rizika od nastanka raka prostate, kao i visok unos cjelovitih žitarica i njihovih proizvoda. Hrana za zaštitu prostate općenito treba biti bogata vitaminom E, selenom i cinkom (kamenice, bućine i lanene sjemenke).

Može li dobroćudno povećavanje prostate, uz negativne simptome, negativno utjecati na zdravlje?

Može. Povećanjem otpora mokrenju, koje nastaje povećavanjem prostate, u znatnoj mjeri se oštećuje i mokraćni mjehur u kojem zaostaje sve više urina kojeg ne može izbaciti pa se u kasnijim fazama napredovanja bolesti može razviti uremija (nakupljanje otpadnih tvari koje se ne mogu eliminirati mokraćom) i oštećenje bubrežne funkcije jer se navedeni “zastoj mokraće” širi iz mjehura unazad, mokraćovodima na bubrege.

Koje su preventivne mjere vezane za bolesti prostate?

Preventivne mjere se provode kod početnih smetnji s dobroćudnim povećanjem prostate koje ne utječu ozbiljnije na kvalitetu života. Sastoje se od izbjegavanja dužeg boravka u hladnom i vlažnom, umjerenog konzumiranja kiselog, ljutog, paprenog i slanog jela, kao i kave i alkohola. Svi navedeni čimbenici utječu na moguće pogoršanje tegoba s mokrenjem zbog direktnog djelovanja na receptore na razini vrata mokraćnog mjehura i prostatičnog dijela mokraćne cijevi (naglasak je na izbjegavanju i umjerenosti, a ne na potpunom odustajanju od dosadašnjeg načina života jer ipak je najteže prihvatiti promjenu navika).

Kakve preventivne preglede muškarci mogu obaviti vezano za bolesti prostate?

Preventivne aktivnosti imaju smisla samo i jedino u vezi raka prostate, dok ostale bolesti prostate nisu predmet preventivnih pregleda. Svaki muškarac iznad 50 godina, pa sve vjerojatno do svojih 75 godina, treba jednom godišnje učiniti urološki pregled i PSA. U slučaju pozitivne obiteljske anamneze, s takvim aktivnostima potrebno je započeti već i ranije i to u dobi između 40 i 45 godina.