K2D3 Plus_herba.hr
K2 D3 PLUS, kapsule
Ojačajte kosti, zaštitite srce, krvne žile i zaustavite osteoporozu
Cijena od: 64,08 kn Select options
Akcija!

K2 D3 PLUS, kapsule
Ojačajte kosti, zaštitite srce, krvne žile i zaustavite osteoporozu

Uštedite 15 % s većim pakiranjem.

Cijena od: 64,08 kn

-15%

Savršena kombinacija dvaju iznimno važnih vitamina bez kojih vaše tijelo ne može funkcionirati. Spriječite pojavu osteoporoze, ojačajte kosti i zaštitite srce i krvne žile. Ubrzajte oporavak nakon prijeloma i podignite raspoloženje.

Vitamin D pomoći će vašem tijelu da bolje apsorbira potreban kalcij, dok će vitamin K usmjeriti taj kalcij na prijeko potrebna područja.

Obriši
Još je samo 22 komada na stanju!
Sigurna transakcija

Prilikom kupovine Vaši podaci se šifriraju i zaštićeni su od zlouporabe. Mogućnost plaćanja internet bankarstvom, karticama ili pouzećem.

Ojačajte kosti i ubrzajte oporavak nakon prijeloma, te u isto vrijeme zaštitite vaše srce i krvne žile. Kombinacija dvaju vitamina K2 i D3 su savršen spoj i prikaz kako vitamini i tijelo blisko surađuju za vašu dobrobit.

Korištenjem ovih vitamina ne samo da ojačavate kosti i štitite srce i krvne žile, nego i podižete imunitet i poboljšavate cirkulaciju cijelog tijela. Vitamini K2 D3 su dar prirode za vaš zdrav organizam.

Opis

OJAČAJTE KOSTI, ZAŠTITITE SRCE I KRVNE ŽILE

ojačajte kosti zaštitite srce krvne žile osteoporoza K2 D3 Plus

 

Život u modernom vremenu ima mnogo beneficija, ali i mnogo nedostataka. Užurban i kaotičan stil života često znači da se loše hranimo, da provodimo mnogo vremena u zatvorenim prostorima. Sunce vidimo u jako malim intervalima i zahvaljujući lošoj dijeti naše tijelo postaje podložnije oboljenju.

Slaba prehrana i slaba izloženost suncu za naše tijelo predstavlja veliki napor. Umjesto da nadoknađuje potrebne vitamine, ono crpi posljednje zalihe te nas često ostavlja umornima i u bolovima. Ako osjećate umor duže vremena to je već zakašnjelo upozorenje vašeg tijela da mu je potrebna pomoć.

Slabo raspoloženje i umor su prve posljedice nedostatka vitamin D u vašem tijelu. Samim nedostatkom njega čitav organizam polako usporava. Javljaju se problemi i bolovi u zglobovima ruku i nogu, donjem dijela leđa, kukovima i vratu. Upravo ti bolovi su znak kako vašem tijelo nedostaje kalcija. Dugim ignoriranjem tih simptoma vrlo lako možete oboljeti od osteoporoze. Kako bi ojačali kosti, i zaštitili organizam pa samim tim i srce i krvne žile potrebno je potražiti vanjsku pomoć.

 

PRIRODAN SPOJ KAO SAVRŠEN PAR

ojačajte kosti zaštitite srce krvne žile osteoporoza K2 D3 Plus

 

Vitamini K2 i D3 su prikaz skladnog rada više elemenata zajedno. Ne samo da oni zasebno imaju svoje odgovarajuće uloge u tijelu. Vitamini K2 i D3 odlično nadopunjuju jedno drugo. No iako su nam dostupni kroz izlaganje suncu i prehrani, zbog načina života potrebno nam je dodatno uzimanje preko dodataka prehrani kako bi zadovoljili dnevno potrebne nam količine.

Vitamin D3 koji se još naziva i sunčev vitamin iz razloga jer ga naše tijelo može apsorbirati direktno iz sunčevih zraka. Služi nam da bi nam podigao i popravi raspoloženje, ali i da bi olakšao apsorbciju drugih stvari u naše tijelo. Iz tog razloga je idealan u kombinaciji s K2 vitaminom. Vitamin D3 će pomoću u apsorbciji svog dostupnog kalcija koje je tijelu potrebno, ali da bi kalcij bolje i uspješnije raširili po tijelu potreban nam je vitamin K2.

Uloga vitamina K2 je da pomogne pravilno distribuirati dostupan kalcij. Vitamin K2 će se pobrinuti da kalcij uspješno dođe do naših kostiju, dok će ga držati podalje od srca, krvnih žila i zglobova. Ukoliko kalcij nije kontroliran on će se uhvatiti za srce i krvne žile, te će im otežati pravila rad i prouzročiti nove probleme. Isto tako ne smijemo dopustiti nakupljanje kalcija u zglobovima jer je će nam prouzročiti smanjenu pokretljivost i bolove u tim istim zglobovima. Svi ti problemi i simptomi su savršen spoj za osteoporozu. Razvijanjem osteoporoze drastično se mijenja naše tijelo i osjećamo teške posljedice.

Iz upravo navedenih razlog možete vidjeti kako Vitamini K2 i D3 čine savršen par za vaše zdravlje. Nadopuna jedno drugog i njihovo svakodnevno korištenje omogučiti će vam da ojačate kosti, zaštitite srce i krvne žile i brže zacijelite prijelome koje imate.

 

PRIRODA I VAŠE ZDRAVLJE

ojačajte kosti zaštitite srce krvne žile osteoporoza K2 D3 Plus

 

Iako su vitamini K2 i D3 lako dostupni, zbog modernog načina života ne uspijevamo zadovoljiti njihove potrebne količine. Zbog toga je nužno uzimati nadopunu prehrani koja će nam olakšati unošenje potrebne količine spomenutih vitamina. Samo na taj način možemo pomoći tijelu da pravilno funkcionira.

Ignoriranjem prije spomenutih simptoma stvaramo preduvjet brzog razvijanja osteoporoze. Ne dopustite da vam se problemi zakompliciraju i prepoznajte na vrijeme da bol u zglobovima, umor i iscrpljenost ili pojačan rad srca ukazuju da vaše tijelo treba pomoć.

Svakodnevnim korištenjem K2 D3 Plus kapsula ojačate kosti, zaštitite srce i krvne žile, smanjite bolove u zglobovima i spriječite pojavu osteoporoze.

 

NAGRADITE TIJELO ZA BOLJU BUDUĆNOST ZABORAVITE NA OSTEOPOROZU

 

Kapsule K2 D3 Plus su razvijene koristeći najnoviju tehnologiju i najprirodnije sastojke. Samo na taj način možemo garantirati do dobijate ono najbolje za vas. Posebno smo ponosni na prirodne izvore oba K2 i D3 vitamina. Koristeći patentiranu tehnologiju uspjeli smo dobiti naveden vitamine iz biljaka.

Znanstvenim metodama je utvrđeno da MK-7 verzija vitamina K2 još poznata pod nazivom MenaQ7 ili Menaquinone-7 najčišća i najučinkovitija i najkvalitetnija vrsta vitamina koja se može proizvesti. Isto tako korištenje najčišćeg vitamina D3 poznatog i kao Cholecalciferol. Uspjeli smo proizvesti najkvalitetniju prirodnu formulu samo za vas.

Ojačajte vaše kosti, zaštitite srce i krvne žile, ubrzajte oporavak prijeloma i ne dopustite osteoporozi da preuzme kontrolu nad vašim tijelom. Ostanite pokretni i zdravi koristeći K2 D3 Plus potpuno prirodne kapsule. Vaše tijelo će vam biti zahvalno.

herba.hr

 

Saznajte više o K2 D3 Plus kapsulama

 

SASTOJCI:

Vitamin K2, Vitamin D3

UPUTE ZA UPOTREBU:

Uzimati jednu (1) kapsulu dnevno, po potrebi uz obrok.

NAPOMENE:

Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Čuvati od dohvata male djece. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

UPOZORENJA:

Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se osobama sa šećernom bolesti i oštećenjem kardiovaskularnog sustava, trudnicama i dojiljama.

UVJET ČUVANJA: 

Na suhom i tamnom mjestu, na temperaturi do 25 °C.

Dodatne informacije

Sastojci

Vitamin D3, Vitamin K2

Marka

HERBA+

Oblik doziranja

Kapsula

Način upotrebe

Jedna (1) kapsula dnevno, po potrebi uz obrok.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “K2 D3 PLUS, kapsule
Ojačajte kosti, zaštitite srce, krvne žile i zaustavite osteoporozu”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vaša pitanja i odgovori:

  1. Što su to K2 D3 Plus kapsule?

To su potpuno prirodne kapsule koje koriste prirodne izvore vitamina K2 i D3 da bi olakšale pravilno funkcioniranje vašeg organizma i dale vam mogućnost da ojačate kosti, zaštitite srce i krvne žile i spriječite pojavu osteoporoze.

  1. Kome su K2 D3 Plus kapsule namjenjene?

Kapsule K2 D3 Plus su namjenje svim pojedincima koji dugotrajno borave u zatvorenim prostorima i nisu duže vrijeme izloženi suncu. Osobama koje imaju problema s osjetljivim kostima ili su nedavno imale prijelom.

  1. Kako funkcioniraju vitamini K2 i D3?

Vitamini K2 i D3 rade savršen spoj zajedno. Primarna uloga vitamina D3 jest da poboljšava absorbciju kalcija u tijelu. Dok se vitamin K2 brine da se taj kalcij pravilo distribuira kroz tijelo i dođe na mjesto gdje je zaista potreban.

  1. Je li sigurno koristiti K2 D3 u trudnoći?

Tijelo će koristiti Vitamin K2 kroz čitavu trudnoću, a posebno u trećem tromjesečju i kasnije tijekom dojenja. Vitamin D3 je esencijalan vitamin ali bez prisustva vitamina K2 ima jako smanjenu učinkovitost. Ali naravno prije uzimanja važno je posavjetovati se s vašim liječnikom.

  1. Zašto kapsule imaju metalan okus?

Okus metala može se pojaviti  ukoliko uzimate više vitamina D3 nego što je vašem tijelu potrebno. Ukoliko uzimate vitamin D3 iz drugih izvora morat će te namjestiti vašu dozu ili učestalost uzimanja kapsula ili drugo izvora vitamina D3.