Košarica
Od ponedjeljka do petka od 7:30 - 15:30 h
GRATIS DOSTAVA ZA NARUDŽBE IZNAD 250,00 kn

Osnažite imunitet i zdravlje uz ova tri metala

Svakodnevno izlaganje raznim naporima i stresu često ostavlja loše posljedice na Vaš organizam. Iako to možda ne osjećate, ali Vaš imunitet i općenito zdravlje gube svoju snagu. U početku možda nećete primijetiti kako nešto nije u redu, ali s vremenom će te uvidjeti kako se ipak nešto promijenilo.

Na žalost, kad primijetite prve simptome, tada je već kasno. Vaš vam organizam nastoji uvijek pružiti svoj pun potencijal, iako se može nalaziti u lošem stanju. Kad napokon primijetite da vam nedostaje energije, češće obolijevate, osjećate slabost i druge slične stvari, Vaše tijelo je u potpunosti iscrpljeno i zove vas u pomoć.

Prvo što će Vam pasti na pamet je uzimanje različitih vitamina, što vam može pomoći, ali se simptomi mogu brzo i vratiti. To se događa jer vašem tijelu nisu potrebni samo različiti vitamini, već i mnogi drugi metali i minerali na koje se često zaboravlja.

Iako vitamini vode glavnu riječ, pravilno funkcioniranje organizma i imuniteta ovisi i o mnogim drugim elementima bez kojih se ne može.

Zaboravljena važnost metala i minerala

Minerali i metali su esencijalni elementi koje tijelo ne može samo stvarati i zato je jako važno da ih se pravilno unosi i u dovoljnim količinama. Oni sudjeluju u brojnim životnim funkcijama organizma. Neki od njih su zaslužni za pravilno izvršavanje više od 300 različitih tjelesnih funkcija.

Čak i ako ste upoznati s nekim metalima i mineralima, vjerojatno niste znali kako su metali jedan od jako važnih čimbenika kako bi imali jak i snažan imunitet.

Ljudima je poznato kako vitamin C ima jako veliku ulogu pri izgradnji snažnog imuniteta, ali sam vitamin C ipak nije dovoljan. Kako bi ga pravilno iskoristili i kako bi organizmu pružili sve što mu je potrebno za snažan imunitet potrebno je kombinirati vitamin C s drugim metalima i mineralima. Jedino tako možete pružit Vašem organizmu sve potrebne sastojke kako bi izgradio snažan imunitet.

Snažna potpora za imunitet

Upravo iz tih razloga i nemogućnosti unosa dovoljno potrebnih količina metala i minerala razvili smo naše prirodne kapsule Imuno MF®. Unutar njih će te pronaći savršenu kombinaciju vitamina, metala i minerala savršeno spojenih kako bi potpomogli jedni drugima i omogućili razvijanje Vašeg imuniteta u punoj snazi.

imuno mf, imunitet, zima, herba.hr, prehlada, virusi, bakterije, mediteranski faktor, biljna ljekarna

Pažljivim biranjem sastojaka razvili smo formulu koja će vam pružiti sve potrebno kako bi organizam izgradio snažan imunitet, kao i sve za pravilan rast i razvoj brojnih drugih procesa koji su važni za zdravlje općenito.

Imuno MF® kapsule bogate su sastojcima poput cinka, bakra i selena. Kako bi njihovo djelovanje bilo što snažnije dodali smo im i vitamine A, C, i E, jer samo pravilnim kombiniranjem možete postići snažan i pravilan učinak.

Kako bismo vam pružili još veću dobrobit za jačanje imuniteta, u kapsulu smo dodali i našu patentiranu formulu nazvanu Mediteranski Faktor MF®. U njoj se nalazi izdvojeno sve najbolje iz naših lokalnih mediteranskih biljaka poput grožđa, lista masline i ploda nara.

mediteranski faktor, herba.hr, biljna ljekarna, zdravlje, imunitet, snaga

U kapsuli Imuno MF® pronaći ćete sve što Vam je potrebno za razvoj snažnog imuniteta.

Metali kao ključni sastojci

Pravilna kombinacija važnih vitamina i minerala čini savršen spoj za dobrobiti organizma i jači imunološki sustav.

Cink (Zn)

Iznimno je važan i sudjeluje u brojnim tjelesnim procesima i funkcijama. Cink ima jako važnu ulogu u imunološkoj obrani i očuvanju zdravlja. Jedan je od najbitnijih čimbenika za normalan rast i razvoj, pomaže kognitivnim funkcijama, zacjeljivanju rana i pravilnom funkcioniranju imunološkog sustava.

Osim što doprinosi očuvanju imunološkog sustava, doprinosi i očuvanju zdravlja kostiju, kose, kože i očiju te pomaže u zaštiti od alergija. Kad dođe do pada imuniteta često se posegne za vitaminom C, ali kako bi vitamin C u potpunosti iskoristili jako je važno kombinirati ga s cinkom, jer pomažu jedan drugom ostvarenje potpunog potencijala.

Jednako tako, cink je jako važan jer pomaže pri apsorpciji vitamina A, kao i pravilnom održavanju razine vitamina E.

Bakar (Cu)

Jednako važan kao cink je bakar, jedan od elemenata koji ljudi često zanemaruju. On je jako bitan kako bi Vaše zdravlje i imunitet pravilno funkcionirali. Važnost bakra za imunitet su bolja i snažnija proizvodnja bijelih i crvenih krvnih stanica.

Kao što znate, bijele krvne stanice su važne u borbi protiv raznih virusa i bakterija, dok crvene krvne stanice šalju kisik i hranjive tvari kako bi bijele krvne stanice mogle bez problema obavljati svoj posao.

Jednako tako bakar će pomoći da rane brže zacijele i budete puni energije. Uz sve to, bakar isto tako štiti živčani, mišićni i koštani sustav.

Selen (Se)

Selen svojim prisustvom unutar organizma potiče rad imunološkog sustava i poboljšava aktivnost bijelih krvnih stanica. Iznimno je snažan antioksidans, a osim toga, njegovo jedinstveno svojstvo je neutraliziranje ili smanjene toksičnosti nekih drugih metala poput olova, žive i arsena.

Upravo zbog svoje snažne antioksidativnosti, u kombinaciji s vitaminom E, postiže neprobojnu barijeru kako bi očuvao stanice organizma potpuno zdravima.

Priroda kao rješenje za snažan imunitet

Sve tvari koje su potrebne kako bi imali snažan i zdrav imunitet mogu se pronaći u prirodi. Zbog modernog način života, ponekad je teško pronaći vremena kako bi iskoristili sve blagodati koje nam priroda pruža.

Kako bi vam olakšali i pojednostavnili uzimanje svih sastojak koje su vam potrebni za pravilan razvoj imuniteta, razvili smo Imuno MF® kapsule.

Svakodnevnim korištenjem omogućit će te pravilan i snažan razvoj ne samo imuniteta, već i čitavog tijela. Koristite herba.hr proizvode i uživajte u darovima prirode.

herba.hr, biljna ljekarna, zdravlje, stres, snaga, imunitet, probava

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

KONTAKTIRAJTE NAS: +385 99 264 5307

Za pomoć pri kupovini ili savjete tehničke prirode nazovite nas na naš info broj. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka od 7:30 - 15:30 h.

100 % SIGURNA KUPOVINA

Prilikom kupovine Vaši podaci se šifriraju i zaštićeni su od zlouporabe. Mogućnost plaćanja internet bankarstvom, karticama ili pouzećem.

14-DNEVNA GARANCIJA KUPNJE

Ako niste zadovoljni kupljenim proizvodom, možete ga vratiti u roku 14 dana.

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 250,00 KN

Cijena dostave je poznata unaprijed i iznosi 27,00 kn ako je narudžba manja od 250,00 kn. Za veće narudžbe dostava je besplatna.