Košarica
Od ponedjeljka do petka od 7:30 - 15:30 h
GRATIS DOSTAVA ZA NARUDŽBE IZNAD 250,00 kn

Mediteranski faktor MF®

Jedinsvtvena formula s mediteranskim faktorom

Razvoj Mediteranskog faktora MF® proveden je u suradnji s Kemijsko-tehnološkim i Medicinskim fakultetom u Splitu te Nastavnim zavodom za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije. Ispitivan je fenolni sastav i antioksidacijska svojstva, te je provedeno istraživanje izravnih krvožilnih učinaka tipičnih mediteranskih biljaka. Biljke koje su ušle u uži izbor u kreiranju mediteranskog faktora dio su autohtone flore Mediterana s izuzetnim sastavom biološki aktivnih komponenti i djelovanjem na ljudski organizam. Temeljem postignutih rezultata, kao sastavni dio MF-a odabrana je kombinacija ekstrakata sjemenki grožđa i pokožice grožđa, ploda nara i lista masline.

SINERGIJA HRANJIVIH TVARI

Stanje organizma je ključan element koji diktira kakva će učinkovitost unesenih nutrijenata biti – a ova činjenica je pokretačka sila u razvoju svakog Stella Mediterranea proizvoda. Da bi se osigurao optimalan efekt svaki vitamin, mineral ili neka druga hranjiva tvar mora se učinkovito apsorbirati, distribuirati i metabolizirati te mora sudjelovati u širokoj lepezi sinergijskih interakcija s enzimima i ostalim nutrijentima u tijelu. Bitna značajka mediteranskih biljaka je to što njih ne karakterizira samo jedan spoj ili izdvojeni sastojak kao u farmaceutskim pripravcima, već one sadrže kombinacije prirodnih spojeva koji svojim sinergijskim djelovanjem daju upravo željeni efekt na ljudsko zdravlje, potičući prirodnu ravnotežu u organizmu.

U cilju maksimalne učinkovitosti vitamina, minerala i drugih dodanih nutrijenata svi proizvodi brenda Stella Mediterranea poboljšani su dodatkom pažljivo dizajniranog kompleksa mediteranskih biljaka, nazvanog Mediteranski faktor MF®  kojeg čine četiri autohtone mediteranske biljke:

EKSTRAKT SJEMENKI GROŽĐA

Sadrži tri najjača biljna flavonoida: resveratrol, kvercetin, antocijanidi i proantocijanidi (OPC) koji su nositelji snažnog antioksidacijskog djelovanja te pozitivno utječu na kardiovaskularni, dišni i imunološki sustav, regulaciju šećera u krvi kao i na živčani sustav.

EKSTRAKT POKOŽICE GROŽĐA

Izvor polifenolnih spojeva koji posjeduju izraziti antioksidacijski potencijal znatno usporavajući prirodni proces starenja. Fitonutrijenti pozitivno djeluju na srce, krvotok, probavu i živčani sustav te potiču obrambene mehanizme cijelog organizma.

EKSTRAKT LISTA MASLINE

Osim puno biljnih hranjivih sastojaka i vrlo učinkovitog sastojka oleuropeina, ima još najmanje 11 drugih, važnih antioksidanata. Posjeduje jako antimikrobno i antioksidacijsko djelovanje, pomaže u reguliranju krvnog tlaka, snižavanju kolesterola te liječenju kroničnog umora i alergija.

EKSTRAKT PLODA NARA

Odličan izvor vitamina C, vitamina B5, kalija i polifenola, kao što su tanini i flavonoidi. Najzastupljeniji polifenol je punikalagin koji je pokazao svojstva ˝hvatanja˝ slobodnih radikala (antioksidant) te pogoduje zdravlju srca i krvnih žila i smanjuje kolesterol i tlak.

KONTAKTIRAJTE NAS: +385 99 264 5307

Za pomoć pri kupovini ili savjete tehničke prirode nazovite nas na naš info broj. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka od 7:30 - 15:30 h.

100 % SIGURNA KUPOVINA

Prilikom kupovine Vaši podaci se šifriraju i zaštićeni su od zlouporabe. Mogućnost plaćanja internet bankarstvom, karticama ili pouzećem.

14-DNEVNA GARANCIJA KUPNJE

Ako niste zadovoljni kupljenim proizvodom, možete ga vratiti u roku 14 dana.

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 250,00 KN

Cijena dostave je poznata unaprijed i iznosi 27,00 kn ako je narudžba manja od 250,00 kn. Za veće narudžbe dostava je besplatna.