Košarica
GRATIS DOSTAVA ZA NARUDŽBE IZNAD 250,00 kn
POVRAT UNUTAR 14 DANA

Česta pitanja

Proizvod možete naručiti putem našeg webshopa. Sve informacije o kupnji možete pročitati na sljedećoj poveznici. Kupovina je dozvoljena samo starijima od 18 godina.

Ne morate. Narudžbu možete napraviti i kao Gost.

Naravno, narudžbu koja se dostavlja na području Republike Hrvatske, možete napraviti i putem telefona na broj +385 99 264 5307 svakim radnim danom od 7:30 do 15:30 sati.

U ovom slučaju, plaćanje se obavlja pouzećem.

Da, naručiti možete i putem elektronske pošte na podrska@herba.hr.  Pritom je potrebno navesti ime i prezime, točnu adresu, broj telefona na koji Vas možemo kontaktirati te naravno, proizvod i količinu koji biste htjeli naručiti. Putem e-maila moguće je naručiti samo narudžbe čija se dostava obavlja na području Republike Hrvatske. 

Broj telefona potreban nam je radi lakše komunikacije. Vaš broj telefona prosljeđujemo i našoj kurirskoj službi radi dostave.

VAŽNO!!!

Zbog izvanredne situacije u svijetu, usporena nam je nabava proizvoda, a time i slanje istih. Trudimo se poslati u najkraćem mogućem roku, ali u ovo vrijeme narudžbe mogu nekoliko dana kasniti.

Hvala na razumijevanju.

Ako su proizvodi iz Vaše narudžbe na zalihi, potrudit ćemo se otpremiti ih isti ili sljedeći radni dan. Ako neke od proizvoda trenutno nemamo na zalihi, obrada narudžbe može potrajati nekoliko radnih dana. Ukoliko Vam nećemo moći isporučiti pošiljku, o tome ćemo Vas obavijestiti. Vi pritom možete odlučiti hoćete li prekinuti narudžbu, pričekati da naručeni proizvod postane dostupan ili zamijeniti ga raspoloživim.

Dostava će biti obavljena u roku 1-2 radna dana nakon što pošaljemo narudžbu (subote, nedjelje i praznici isključeni), osim manjih mjesta i otoka, za koje se primjenjuje važeći raspored vožnje kurirske službe.

Naravno. Narudžbu možete otkazati putem chata, telefonom na broj +385 99 264 5307  ili putem emaila na podrska@herba.hr.

Minimalni iznos narudžbe ne postoji. Ako naručite manje od 250,00 kn dostava vas košta 27,00 kn.

Za sve promjene narudžbe, bilo da su vezane uz adresu dostave ili proizvode, možete nas kontaktirati putem naše e-mail adrese podrska@herba.hr ili telefonskog broja +385 99 264 5307.

Cijena dostave u Republici Hrvatskoj je 27,00 kn. Za narudžbe u iznosu većem od 250,00 kn dostava je besplatna. Za više informacija o cijeni dostave u Hrvatskoj i u inozemstvu možete provjeriti ovdje.

Proizvod se može vratiti ili zamijeniti. Troškove povrata proizvoda snosi kupac. Proizvode trebate zapakirati te predati kuriru koji će preuzeti Vaš paket te u slučaju zamjene predati Vam novi. Više o uvjetima povrata možete pronaći ovdje.

Čim netko iz našeg web tima vidi Vašu narudžbu i provjeri uplatu, pakiramo je i šaljemo prema Vama. 

Ako želite vidjeti prethodne narudžbe morate napraviti korisnički račun, jedino tako će vaše narudžbe biti pohranjene u našem sustavu. Korisnički račun Vam dobro dođe jer u njemu možete koristiti kupone za popust i skupljati bodove.

Naša adresa je Mihovilovići 21a, HR21231 Klis. Više kontakt podataka možete pogledati ovdje.

KONTAKTIRAJTE NAS: +385 99 264 5307

Za pomoć pri kupovini ili savjete tehničke prirode nazovite nas na naš info broj.

100 % SIGURNA KUPOVINA

Prilikom kupovine Vaši podaci se šifriraju i zaštićeni su od zlouporabe. Mogućnost plaćanja internet bankarstvom, karticama ili pouzećem.

14-DNEVNA GARANCIJA KUPNJE

Ako niste zadovoljni kupljenim proizvodom, možete ga vratiti u roku 14 dana.

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 250,00 KN

Cijena dostave je poznata unaprijed i iznosi 27,00 kn ako je narudžba manja od 250,00 kn. Za veće narudžbe dostava je besplatna.